Sowieso Update!

Sowieso Update!

Toen Marco Liebers een tijdje geleden onverwacht aangaf even niet meer in staat te zijn op het podium te staan was dat het begin van een erg vervelende periode met veel slapeloze nachten! Het was passen en meten om zo weinig mogelijk mensen teleur te stellen en zoveel mogelijk optredens door te laten gaan. Gelukkig was Cor Kersten (jarenlang toetsenist van Kameleon) bereidt om samen met mij, zoveel als mogelijk, de geboekte optredens van de aankomende tijd te gaan spelen. In eerste instantie was dit een tijdelijke, maar geweldige oplossing!! Cor en ik komen al zo’n 25 jaar bij elkaar over de vloer maar samen op een podium staan is net even wat anders! Gelukkig bleek het niet alleen privé maar ook muzikaal te klikken. Toen Marco Liebers besloot om z’n keyboard voorgoed aan de wilgen te hangen was voor mij de stap logisch om Cor definitief bij Sowieso te vragen. Inmiddels zijn we een hoop stress en geregel verder en staat alles gelukkig weer op de rit: De agenda loopt lekker, de reactie’s zijn goed en het muziekmaken geeft weer ontspanning!

De periode “Marco & Marco” was een tijd waar ik met veel plezier op terugkijk. Er waren héél véél ups en natuurlijk ook de nodige downs maar zoals bij elke relatie, zakelijk of vriendschappelijk, kan het gebeuren dat deze, om wat voor een reden dan ook, een keer ophoudt. De zakelijke relatie houdt op maar gelukkig kan ik met Cor verdergaan met wat ik het liefste doe: Lekker muziek maken!

Muzikale groet, Marco Verriet